Ambadadorul Israelului a pescuit la Murighiol, iar la finalul unei zile în care firul s-a tot întins, David Saranga a avut parte de o captură frumușică. Pe care a imortalizat-o și, cel mai probabil, a și mâncat-o.

David Saranga, ambasador al Israelului, se află de trei ani în România, pe care o consideră, dealtfel, a doua sa casă. Saranga vorbește bine românește, deși nu are origini românești și este cel mai vizibil dintre diplomații români din țara noastră, pe care o străbate frecvent în lung și-n lat.   

Ambadadorul Israelului a pescuit la Murighiol. Saranga s-a declarat îndrăgostit de Deltă 

A văzut cea mai mare parte a României, iar în Delta Dunării nu e la prima vizită. Ambasadorul chiar a nominalizat Delta printre preferințele lui, pe lângă Bucovina, Maramureș și …papanașii românești. 

David Saranga, ambasadorul Israelului, a povestit ce anume l-a făcut să îndrăgească ţara noastră: „Oriunde ajung în România asta este ce simt, că lumea mă primește ca şi cum mi-ar da această stare bună”, spune ambasadorul care recomanda ca papanașii să devină brandul nostru de ţară.

„Eu zic că am fost adoptat de comunitatea română şi din acest motiv mă simt ca şi cum sunt jumătate român, Sunt oamenii calzi, primitori şi foarte generoși. Când lumea mă întreabă cum este cultura românească zic că atunci când cineva te iubește o face cu generozitate. Când cineva îţi face cadou o face cu multă generozitate. La masa unui român este belșug. Asta îmi place la români generozitatea şi căldura umană, ceva care nu se găsește în lume”, a mai spus David Saranga

Și belșug a fost!

De această dată, în călătoria pe care a făcut-o în județul Tulcea, ambasadorul a îmbinat plăcutul cu utilul, căci lucrează la un proiect media împreună cu Pro Tv.

Asta nu l-a împiedicat să se bucure de un week-end la Murighiol unde a ieșit cu barca, a stat de vorbă cu oamenii și, desigur, a pescuit. Ba, i-a mers și bine, ceea ce înseamnă că, la final, a avut parte și de o masă reușită de pește.  Ambasadorul a postat dovada pe pagina sa de Facebook

Desigur, capturile prezentate în imagini pot fi, mai mult ca sigur, o poveste pescărească, dată fiind obligativitatea pescarilor sportivi/recreativi de a elibera anumite specii capturate. Cel mai probabil peștii imortalizați alături de ambasador fac parte din captura unui pescar comercial autorizat.