Județul Tulcea a cunoscut o dezvoltare exponențială față de acum 12 ani, în special datorită dezvoltării turismului.

O mare parte a obiectivelor de infrastructură turistică au fost dezvoltate datorită conducerii PSD a Consiliului Județean, dar au existat astfel de realizari și la nivelul comunelor conduse de primari PSD.

Astfel, Consiliul Județean a reușit să preia faleza din Municipiul Tulcea de la AFDJ Galați și să o modernizeze, fiind acum un punct de atracție turistică.

De asemenea, a atras fonduri și a modernizat infrasctructura portuară, precum și Aeroportul ”Delta Dunării” din Tulcea, care urmează să primească primii pasageri chiar din această vară, după mai multe modernizări succesive.

Mai mult, Consiliul Județean Tulcea a reușit să reabiliteze toate drumurile județene, ceea ce asigură atât o siguranță sporită a conducătorilor auto, cât și o mai bună accesibilitate la obiectivele turistice din județ. În acest sens, un alt proiect major realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Brăila este și podul peste Dunăre, care leagă, în sfârșit, Dobrogea de Moldova.

Toate aceste investiții au dus la o continuă dezvoltare a turismului prin creșterea numărului de operatori economici, precum și prin prezența autorității județene la târgurile de turism de la nivel național și internațional – lucruri care se regăsesc în creșterea atractivității județului și a numărului de turiști.

Nu în ultimul rând, atragerea de fonduri europene pentru dezvoltare a reprezentat o prioritate pentru CJ Tulcea și pentru primarii PSD. În acest sens, pentru a da un singur exemplu, se poate observa cât de mult s-a dezvoltat comuna Jurilovca condusă de dl primar Eugen Ion.

PSD a demonstrat că prin politicile sale poate aduce dezvoltare într-o comunitate. Tulcea are nevoie de PSD în continuare, votați PSD la alegerile din 9 iunie ca să continuăm să ne dezvoltăm împreună!